Користувачі не можуть редаґувати своїх повідомлень.

Отримайте допомогу з встановлення та використання phpBB 3.0.х
Відповісти
Admin

Користувачі не можуть редаґувати своїх повідомлень.

Повідомлення Admin »

Я створив такий собі форум: "Наша Хата" який так само як і цей форум працює в скрипті PHP BB 3.0. Хороша річ. Раніше використовув PHP BB 2.0. На вигляд він був на багато скромнішим але й у користованні набагато простішим. Цей же форум має багато "наворотів".

У мене таке запитаня.
  1. У мене чомусь юзери не можуть редаґувати своїх повідомлень. Я вже дивився у всіх "Правах Доступу" в панелі керування адміністратора, і давав такий доступ, ставлячи галочку для редаґування однак мої юзери й надалі не можуть редаґувати своїх повідомлень. Що це за глюк. Не підскажете?
Я буду дуже вдячний за ваші відповіді.

З повагою,

Admin 8) [/b]
Admin

Re: Користувачі не можуть редаґувати своїх повідомлень.

Повідомлення Admin »

Ну що ж, побавившись з форумом майже цілий день я здається натрапив на "путь істини" для того як вирішити цю проблему.

Достатньо лише було поміняти мову форуму на англійську як відразу ж почали вісвічуватися кнопки - edit та quote.

Також у "логах адміністратора" у мене з'являлося повідомлення що "Немає локалізації “ru” набору зображень
» prosilver"

Чи це означає що мене слід переустановити мову на форумі???
Admin

Повідомлення Admin »

Ха-Ха!!! :lol:

Я вже вирішив свою проблему. Все що мені необхідно було зробити це зайти на цей же сайт і завантажити Набір зображень prosilver для phpBB3 Потім трошки пришлось подумати що ж робити з оцим "набором" і куди його дівати, так як інструкції ніякої не було. Але трошки помізґувавши я і цьому знайшов вирішення.

Я завантажив папочку - ua - з цього набору на - styles - prosilver - imageset - і туди вліпив цю папочку. Після цього все почало працювати як найкраще!!!

Ура!!! :mrgreen:
Support
Адміністратор сайту
Контактна інформація:

Повідомлення Support »

Треба коректно ставити питання. Насправді не відображались кнопки, а запитання чому користувачі не можуть редагувати своїх повідомлень...
Відповісти