Чому цього сайту немає на офіційному сайті phpbb.com?
Чому цього сайту немає на офіційному сайті phpbb.com?
Чому http://www.phpbb.com.ua немає на офіційному сайті http://www.phpbb.com в International support? 

- Support
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Re: Чому цього сайту немає на офіційному сайті phpbb.com?
Phpbb вимагає мати велику кількість тем і повідомлень в форумі, щоб попасти туди. Пишіть і сподіваємось нас включать офіційно 

Але ж як тільки включать на офіційний сайт відразу і теми підуть! А так люди на рос. форум йдуть 

До речі, я так думаю, що потрібно частіше дописувати на офіційному форумі і давати лінк сюди при нагоді(або в підпис поставити), це пришвидшить надання офіційної підтримки 

- Support
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Буду дуже вдячний за будь-яку допомогу 

Тепер я так дивлюсь, очевидно проблема не в кількості постів, а в самій підтримці... вірніше в її відсутності 

Хм, а скільки тут активних учасників?
Я наприклад заходжу сюди при оновленні phpbb, за найновішим ленгпаком.
Ну і відповідно стараюсь запостити зауваження до перекладу, чи відповісти на чиїсь питання.
Загальне враження - тишина
. Отже адміністрації потрібно придумати ефективніший спосіб комунікації між існуючими учасниками (якщо це комусь звичайно ще потрібно) - наприклад якісь гугло-групи, або долучати нових людей.
Я наприклад заходжу сюди при оновленні phpbb, за найновішим ленгпаком.
Ну і відповідно стараюсь запостити зауваження до перекладу, чи відповісти на чиїсь питання.
Загальне враження - тишина

- Support
- Адміністратор сайту
- Контактна інформація:
Команда складається з кількох чоловік. Відвідувачів теж небагато. Хто має можливість і бажання допомогти у покращенні форуму, допомогти відповідями, порадами звертайтесь приватно до мене, я додам вас у команду підтримки.
Будь-яка мета досягається часом...
Крім того треба керуватися в першу чергу не амбіціями, а реальною метою допомогти людям користуватися цим контентом.
Крім того треба керуватися в першу чергу не амбіціями, а реальною метою допомогти людям користуватися цим контентом.